19 Mayıs 2012 Cumartesi

Evden eve nakliyat bul


 Evden eve nakliyat sektöründe hizmet kalitesini arttırmak için tüm gücümüzle ve ekibimizle çalışmaktayız. Hizmet kalitesinden taviz vermeden siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktayız. evden eve nakliyat “Güvenilir emin ellerde taşınmanızı sağlamak için çalışıyoruz“  güçlü referanslarımız, geniş müşteri portföyü ve tamamlamış olduğu tüm taşımaların verdiği güven ve güç ile yolumuza devam ediyoruz. Hızlı güvenilir ve yeteri kadar kullanılan malzemelerin sizlere ve eşyalarınıza vereceği üstün ve kaliteli hizmetler ile çok daha ivedi ve sorunsuz olmasını isterseniz kurumumuzun ayrıcalıklı hizmetini almanızı ve aldığınız bu hizmeti yakınlarınız ile paylaşmanızı bekliyoruz. Evden eve taşıma hizmetinde öncelikli olarak,  müşterinin isteklerine önem veren, ödeme koşullarında olabildiğince esnek ve konusunda uzman olan ekibiyle sizlere evden eve nakliyat hizmetini vermeye devam etmektedir. Evden eve nakliyat firmaları denince ilk akla gelen firma  olma yolunda disiplinli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim için evden eve nakliyat sadece yük taşımak yanı sıra  kaliteli hizmet demektir.

Size ait size ait bölünmüş odalardan istediğiniz zaman gelip istediğiniz eşyalarınızı içinde alabilme imkanına sahipsiniz. Firmamız eşyalarınızı güvenli ve temiz profesyonel olarak saklanmasına yarayan ve kişiye özel odaları olması sebebiyle sadece kullanıcıya ait olan odalarımız (depo) müşteriye özel sistemidir.

Kiralık depo ihtiyaçlarınız için depomuzda oda, oda bölünmüş depolarımız  özelikle eşya depolama alanında sektörün öncüsü firmalarla çalışmaktayız. Ülke içinde evden eve nakliye alanında da kendini her zaman yaptığı işler ile ispatlayan firmamız Avrupai standartları Türkiye içerisinde en başarılı şekilde uygulayan kurumdur. Araçlarımız taşınma bakımından 2 türlü şekilde kullanılmaktadır. Bunlardan ilki standart nakliyat hizmetidir bu hizmet de ev taşıma işleminiz tek gün içerisinde bitmektedir Paketleme gibi  bütün işlemler en iyi şekilde yapılır.Ve her eşya yerli yerine bırakılırlar.